Spela med polarna

Varför inte kombinera roligt spel med härligt umgänge med kompisarna? Det är inte alla casinospel som passar att spela hemma med polarna med vi har några spel som är fenomenala när det kommer till att spela med polarna.

Blackjack

Det bästa spelet om man ska spela med kompisarna är så klart blackjack. Man kan antingen utse en som agerar dealer eller så roterar man så att alla får agera dealer lika många gånger var. Det väljer man själv. Sen kan man också välja att spela om att dricka istället för att spela om pengar. Det är perfekt att roa sig med på lördagskvällen innan man ska ta sig ut. Blackjack är ett fartfyllt spel med ganska korta spelomgångar så spelar man det och de som förlorar handen får ta en liten shot varje gång kan göra att man kommer i form riktigt fort. Akta bara så att man inte blir allt för varm i kläderna och måste gå hem tidigt. Man kan variera om man vill dricka öl eller nubbe också. Öl kan vara smart för att man inte ska riskera att bli illamående av att få i sig lite för mycket starka grejer på för kort tid. Den bästa ölen eller nubben för spelet hittar ni naturligtvis på systembolaget.

Baccarat

Baccarat funkar också väldigt bra att spela med polarna. Egentligen är man bara två spelare i spelet men om man ändå spelar hemma med polare så går det utan några större problem att modifiera reglerna så att man kan spela flera stycken. Konceptet blir det samma. Man har en dealer och sen får de andra vara spelare. Vill man så kan man även här turas om att vara dealer. Precis som med blackjack går det också utmärkt att spela om sprit eller öl istället för pengar om man vill få ordentlig fart på förfesten. Även här kan det vara på sin plats att hålla lite koll på vad och hur mycket man dricker så att man inte riskerar att bli illamående och allt för snurrig.